Állami támogatás  |  Letöltések  |  Galéria  |  Partnerek  |  Kapcsolat  |  Impresszum
Ma 2024. július 18. csütörtök, napja van.
    Hírek, akciók
Szeptemberi szabadság

Megszűntettük webáruházun...

Outline True Audience Exp...

Újabb Outline Butterfly r...

    Facebook

 Hírek, akciók, újdonságok
      Megújult weblapunkról pár szóban...  
Cikk nyomtatása   Kategória: Hírek
    Írta: Wink ekkor: 2009-02-17 20:17:45
    olvasva: 6636 alkalommal.

további cikkek...
  Ez egy ARCHÍV cikk. A cikkben esetlegesen szereplő árak illetve kedvezmények már nem érvényesek!
Immáron egy hete, hogy megújult a Flash Electronic weboldala.

Az új külső mellett tartalmilag és struktúrálisan is változott az oldal, nem is keveset!
Most erről írunk pár szóban.
Az első, és egyben legfontosabb változtatás az Ügyfélközpont bevezetése. Weboldalunk rendszerébe lehetőség van a regisztrálásra. Erre azért is van szükség, mert a webáruházból vásárolni csak regisztrált tagok tudnak. Regisztráció nélkül a webáruházban szereplő termékek tulajdonságai, árai láthatóak, azonban azokat nem lehet megrendelni. További előnye az ügyfélközpontnak és a regisztrációnak, hogy a kiválasztott termékeket nem muszály rögtön megrendelni, a kosár tartalma automatikusan elmentődik a rendszerben, és a következő bejelentkezéskor a vásárlás onnan folytatható, ahol előzőleg abbahagyta azt.
A webáruház ezen kívül rengeteg új funkcióval bővült, mint például a bal oldalon található Termékajánló, vagy a Legfrissebb termékek megjelenítése, de újdonságnak számít a termékkereső is. Itt név alapján lehet megkeresni a termékeket (pl. CDJ-400).
Megújult a fórum is. Ez viszont sajnos azt eredményezte, hogy az előző fórumban található üzenetek törlődtek. A fórum üzeneteit bárki szabadon olvashatja, azonban hozzászólás írásához be kell jelentkezni! Érdemes tehát emiatt is regisztrálni weboldalunkra!

Több egyéb újítást is bevezettünk az oldalon, mint például a hírek és akciók kategorizálását, valamint az archív cikkek megjelenítését, de ezen kívül a letöltés menüpont elemei is rendezettebben tallózhatóak.

Oldalunkat folyamatosan bővítjük, fejlesztjük, ehhez azonban szükségünk van az Ön visszajelzéseire is, legyen szó akár hiba jelentéséről, akár egy jó ötletről, ami esetlegesen megvalósítható.

Várjuk tehát véleményét, ötletét, javaslatát fórumunkba vagy akár e-mailben is, mivel tudjuk még felhasználóbarátabbá és az Ön elvárásainak is megfelelővé tenni weboldalunkat.
    Állami támogatás
    Hirdetések, partnerek
Főoldal  :  WEBÁRUHÁZ  :  Állami támogatás  :  Használt  :  Rendezvénytechnika  :  Fórum  :  Kapcsolat  :  Impresszum