Állami támogatás  |  Letöltések  |  Galéria  |  Fórum  |  Partnerek  |  Kapcsolat  |  Impresszum
Ma 2018. augusztus 22. szerda, napja van.
Termékkereső:
Termékkereső:
    Termékajánló
LS-LDHP1100DJ
16.900,- Ft
MNC 2x0.14mm Patch kábel (Raktáron)
140,- Ft
Akusztikus szivacs 6mm
5.200,- Ft
    Legfrissebb termékek
Vonyx VXA-3000 végfok erősítő 2x1500w Bridge: 1x3000w (Rendelhető)
79.000,- Ft
Vonyx VXA-2000 végfok erősítő 2x1000w Bridge: 1x2000w (Rendelhető)
67.000,- Ft
Vonyx VXA-1500 végfok erősítő 2x750w Bridge: 1x1500w (Rendelhető)
60.000,- Ft
    Hírek, akciók
RH-Sound

Díjtalan Kiszállítás Mind...

Ünnepi Nyitva Tartás

Szabadság

Új Évi Akció A Flash Rend...

Új Évi Akció A Flash Rend...

Új Évi Akció A Flash Rend...

Év Végi Akció A Flash Ren...

    Facebook

 Hírek, akciók, újdonságok
      Újdonság: Pioneer CDJ-2000  
Cikk nyomtatása   Kategória: Újdonságok
    Írta: Wink ekkor: 2009-10-21 17:22:00
    olvasva: 3220 alkalommal.

további cikkek...
  Ez egy ARCHÍV cikk. A cikkben esetlegesen szereplő árak illetve kedvezmények már nem érvényesek!
Éppen 15 éve jelent meg a piacon a Pioneer első CDJ deckje, amely a világklasszis CDJ-1000 szériájához vezetett. A fejlődés azonban nem állt meg: a CDJ-2000 típusjelű professzionális lejátszóval a Pioneer véglegesen belépett a digitális korszakba.

A CDJ-2000 több forrásból is képes a zenei anyagok lejátszására, beleértve a CD, DVD és USB eszközt, valamint az SD memóriakártyát. Rendelkezik a DJ-k számára kifejlesztett zenei adatbázis-kezelő szoftverrel, rekordbox elnevezés alatt. A Pioneer 'Prepare & Perform' (előkészítés és végrehajtás) koncepcióján alapuló szoftver, a rekordbox működése (Mac és PC platformon) hasonlít a vezető zenei adatbázis-kezelő szoftverekéhez, azonban sokkal kreatívabb és DJ-barátibb. A rekordbox lehetővé teszi a DJ számára a produkciót megelőző előkészítést, és megnyitja az utat az olyan eszközök felé, mint a Hot Cue Banks és a Quantize a tökéletesen szinkronizált loop-ok érdekében. Az USB vagy SD eszközre történő export funkciónak köszönhetően mérhetetlen mennyiségű zenefájlhoz juthat a DJ, és mindehhez nincs szükség külön eszközre vagy a klub újrakábelezésére. CD írás helyett ezentúl az USB csatolású háttértár kerül az előtérbe. Egyetlen csatlakoztatás a CDJ-hez, és máris indulhat a lejátszás. A maga nemében úttörőnek számító Pro DJ Link szoftvernek köszönhetően az USB vagy SD eszközön tárolt zenés adatbázis egyidejűleg megosztható a LAN hálózathoz csatlakozott többi, legfeljebb négy lejátszóval. Az egyes DJ szettek adatelőzményei automatikusan mentésre kerülnek, játéklistába alakíthatók, és betölthetők a rekordbox szoftverbe. A CDJ-2000 külön büszkesége a fejlett HID eszköz (humán interfész) és a MIDI kompatibilitás, amely USB kapcsolaton keresztül biztosítja a DVS (digitális bakelit-rendszerek) vezérlését. Továbbfejlesztett audiokicsatoló áramkör gondoskodik az audiofil hangminőségről egy Wolfson DAC konverteren és a beépített, 24-bit/48 kHz hangkártyán keresztül.

A CDJ-2000 felépítése kísértetiesen emlékeztet a robusztus és megbízható CDJ-1000MK3 modellére, azonban egyből szembe tűnik a piacon egyedülálló 6.1" képátlójú színes kijelzője. Közvetlenül alatta kapott helyett a Needle Search/Needle Drop hullámalak-kijelző, amely minden eddigi megoldásnál kényelmesebbé teszi a közvetlen fájlkeresést. Nem lehet szó nélkül elmenni a remekül megtervezett (megvilágított) jog tárcsa mellett, de úgy általában az egész dizájn a hordozófogantyúkkal és a Kensington-zárral együtt azt sugallja, hogy itt a digitális innovációt, a totális teljesítményt és tökéletes szinkronizálást ötvöző készülékkel állunk szemben.

Teljes kompatibilitás több médiaformátummal
A hagyományos zenei CD (MP3 adatos CD és DVD) mellett a CDJ támogatja az SD memóriakártyán, valamint az USB memórián, flash memórián és az USB csatolású merevlemezen tárolt zenefájlok lejátszását is. A kompatibilis fájlformátumok a következők: MP3, AAC, WAV és AIFF (16/24-bit). A Tonium Pacemaker eszközön tárolt fájlok lejátszásának feltétele, hogy USB kábellel történjen a csatlakoztatás.

Piacvezető, színes képernyő
A ragyogó 6.1"-os LCD képernyő jóvoltából minden információhoz egyetlen pillantásra hozzájuthat a DJ, és mindezt nem a szövegben történő böngészéssel teheti, ugyanis lehetőség van az artwork elemek megjelenítésére is. Soha nem volt ilyen gyors és könnyű a műsorszám keresése és kiválasztása a grafikus kezelőfelület és a forgó választókapcsoló kombinációjának köszönhetően. Az on-the-fly (menet közbeni) programozás támogatja a TAG lista létrehozását az erre a célra szolgáló TAG gomb segítségével. Fokozott precizitás jellemzi az összes fontos adat megjelenítését, ezáltal mód van az alacsony és magas amplitúdójú komponensek részletezett kinyerésére.

Továbbfejlesztett támogatás 24-bit/48 kHz-es hangkártyával, HID interfésszel és MIDI vezérlővel USB csatoláson keresztül
A CDJ-2000 beépített hangkártyája feleslegessé teszi a külön interfész közbeiktatását és a kiábrándító újrakábelezést. Egyetlen USB kábellel megoldható a csatlakoztatás. Az információ MIDI adatfolyamként továbbítható a szoftverbe vagy egy másik MIDI eszközbe USB csatoláson keresztül. Annak ellenére, hogy a DJ lejátszó MIDI vezérlőként is használható, a szoftverrel történő elsőrendű csatolást kínáló HID vezérlő felülmúlja a MIDI-t sebességben, ezen kívül audiovizuális streaminget és kétutas információkijelzést tesz lehetővé. Ezen képességek birtokában könnyen, precízen és természetes módon képes vezérelni a lejátszó az olyan DVS rendszereket, mint például a Serato Scratch Live és a Native Instrument Traktor - mindezt időkódos lemezek nélkül.

Zavartalan és precíz kezelés továbbfejlesztett JOG tárcsával
A négy külön helyen megvilágított JOG tárcsa csendesebb és gördülékenyebb kezelést biztosít, mindezt jóval szélesebb feszültségtartományban a CDJ-1000MK3 modellhez képest.
    Ügyfélközpont
Felhasználónév:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavamat
    Állami támogatás
    Hírlevél szolgálat
Név:
Lakcím:
E-mail cím:
Igénylés  Lemondás
    Szavazás
Mi az Ön véleménye megújult weboldalunkról?
Ez igen! Tetszik!
Nem rossz...
Van még mit javítani rajta
A régi jobb volt
Szavazás eredménye
    Statisztika

Látogatók száma:
  A mai napon: 1249
  Összesen: 6534183

Jelenleg Online:
  0 regisztrált felhasználó és
  809 vendég

Kliens információk:
  IP-cím: 54.167.243.214
  Op.rendszer:
  Böngésző:
  Felbontás: x

    Hirdetések, partnerek
Főoldal  :  WEBÁRUHÁZ  :  Állami támogatás  :  Használt  :  Rendezvénytechnika  :  Fórum  :  Kapcsolat  :  Impresszum