Állami támogatás  |  Letöltések  |  Galéria  |  Partnerek  |  Kapcsolat  |  Impresszum
Ma 2024. július 18. csütörtök, napja van.
    Hírek, akciók
Szeptemberi szabadság

Megszűntettük webáruházun...

Outline True Audience Exp...

Újabb Outline Butterfly r...

    Facebook

 Hírek, akciók, újdonságok
      Reloop RMX BlackFire széria...  
Cikk nyomtatása   Kategória: Újdonságok
    Írta: Wink ekkor: 2007-08-11 11:43:57
    olvasva: 3498 alkalommal.

további cikkek...
  Ez egy ARCHÍV cikk. A cikkben esetlegesen szereplő árak illetve kedvezmények már nem érvényesek!
Isten hozott a Sötét Oldalon!

A Relooptól már megszokhattuk, hogy mindig alkotnak valami újat. Elkészülnek egy projecttel, fricskát dobva ezzel a nagyoknak, de nekik még ez sem elég! Nemrégiben elkészítették az RP-6000 lemezjátszó egy újabb (a sorban már harmadik) változatát RP-6000 MK6B néven, majd úgy gondolták: Újitsunk megint egy kicsit... Nos íme:
Elkészült a RELOOP RMX szériás keverőinek "optikailag feltuningolt" változata, a BlackFire Edition. Ez egy limitált példányszámú kiadás (legalábbis a gyártó információi szerint). Az új verzió az RMX-20, RMX-30, RMX-30BPM valamint az RMX-40DSP verzióból készült. Tudásilag a keverőkben nem változott semmi, a már tőlük megszokott precizitás, valamint a PSA-nak köszönhető tökéletes hangminőség jellemzi őket. Ami viszont változott, az a kinézet! A készülékek egy igen erős, tekintélyt érdemlő és méltóságot sugárzó fekete külsőt kaptak, amely leginkábba legújabb Pioneer keverőkre hasonlít. A potigombok gumírozottak lettek a kellemesebb tapintás érdekében, és extraként minden egyes forgó potméter (na meg az effektválasztó kapcsoló is) alulra egy kis fehér peremet kapott, megvadítva ezzel kicsit a designt. A csatornafaderek, a master poti valamint a crossfader gombjait is újragondolták kicsit, új formát kapott (amely leginkább az Allen&Heath club-keverőinek potigombjaira hasonlít). Talán az egyetlen hiányosság az átöltöztetésben, hogy a Power kapcsoló gombját valamilyen oknál fogva (ki tudja, lehet csak elfeledkeztek róla? :) ) meghagyták szürkének... Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem feketében jobban tetszene...
Lényeg a lényegben: A Reloop ezzel a kis designváltással ismételten alkotott, még ha most nem is annyira nagy újdonságot, de legalább látványosat!
A keverők magyarországi megjelenését az ősz végére ígéri az importőr, addig türelmesnek kell lenni. Árban nagy valószínűséggel nem sokkal, maximum néhány ezressel fognak eltérni a régi szériához képest.
A designváltás egyértelműen az RMX-40USB-t nem érinti, lévén hogy az már eredetileg is fekete színű, igaz, annak potigombjai nem az új verziójúak. Egyelőre a Reloop tervei között nincs az USB-s változat újragondolása. De ki tudja... Lehet megint gondolnak egyet... :)

Mindezzel egy időben megszűnt az RMX-40 széria legkisebb tagja, az RMX-40BPM. A cég úgy döntött, hogy nem gyártja a továbbiakban.
    Állami támogatás
    Hirdetések, partnerek
Főoldal  :  WEBÁRUHÁZ  :  Állami támogatás  :  Használt  :  Rendezvénytechnika  :  Fórum  :  Kapcsolat  :  Impresszum