Állami támogatás  |  Letöltések  |  Galéria  |  Partnerek  |  Kapcsolat  |  Impresszum
Ma 2024. július 18. csütörtök, napja van.
    Hírek, akciók
Szeptemberi szabadság

Megszűntettük webáruházun...

Outline True Audience Exp...

Újabb Outline Butterfly r...

    Facebook

 Hírek, akciók, újdonságok
      Újdonságok...  
Cikk nyomtatása   Kategória: Újdonságok
    Írta: Wink ekkor: 2007-09-28 12:54:15
    olvasva: 3639 alkalommal.

további cikkek...
  Ez egy ARCHÍV cikk. A cikkben esetlegesen szereplő árak illetve kedvezmények már nem érvényesek!
Régen számoltunk már be újdonságokról, úgyhogy éppen itt az ideje.

Kezdjük talán az egyik legnagyobb durranással.
Régen volt már a Pioneer keverők között újítás, ezért bombaként robbant be az új DJM-700.
A Pioneer ritkán hoz ki új keverőket a piacra, ezért megjelenésüket általában körömrágás, álmatlanság és véget nem érő várakozás övezi.

Nézzük gyorsan mik lesznek a legfőbb újítások a DJM-700-ban.

1. Effektek
Az összes effekt az Effect Frequency Filter potméter segítségével, beállított frekvenciába fog csak bele avatkozni, ezáltal még kreatívabban effektezhetünk.
A DJM-800 manuális effektjeiből a leghasználhatóbb kerül csak rá, mégpedig a filter effekt, ellenben a digitális effektek sora nem csökken, éppen ellenkezőleg. A megszokott effektek mellett (delay, echo, transform, filter, flanger, phaser, reverb, robot és crush) egy továbbfejlesztett roll sampler (roll, reverse roll, pitch up roll and pitch down roll) is helyet kapott a készüléken,ami a valós idejű remixelést segíti majd nagyban elő.

2. Minőség
A hangminőségét a DJM-800/DJM-1000 szériától kapta, tehát full digitális belseje van, 96kHz/24-bit-en dolgozik és 32-bites DSP (Digitális jel feldolgozó) van benne. Ezáltal végre, szép, tiszta hangzást kapunk majd, amit már a nagytestvéreknél is hallhattunk.

3. MIDI vezérlés
Kapott MIDI vezérlést is, 49 kezelőszervére oszthatunk ki MIDI parancsokat. Ezáltal vezérelhetünk vele dj szoftvereket, szoftver szintiket, illetve akár külső effekteket is. Az on/off MIDI send control gomb kapcsolja ki/be a MIDI jelek küldését, tehát lehetőségünk van a digitális és az analóg zenélés között egy gombnyomással váltani.

A többi paraméterei megegyeznek a nagytestvérrel, ezért külön nem térünk ki rá.

Két nagy kérdés van még, az ára és a megjelenési dátum.
Sajnos konkrét és pontos ár még nem született, de ha hinni lehet a híreknek, akkor a DJM-600 és a DJM-800 között lesz valahol, reméljük inkább az első keverő árcímkéjéhez fog legjobban hasonlítani. Nem hivatalos értesülések szerint a Pioneer célja a DJM-600 kiváltása, úgyhogy remélhetőleg kedvező árszabást találnak ki.
Szintén nem hivatalos források szerint, a keverő novemberben érkezik.


SCANIC GALAXY:
Újabb termékkel bővítettük Optikás Effect parkunkat. Nevezetesen a SCANIC GALAXY-val. Egy egyszeű,és kicsi,ámde annál jóval nagyobb hatást elérő lámpáról van szó. A 12V 100W-os tűlábas izzóval szerelt GALAXY a régről ismert ESA kicsinyített,és leegyszerűsített változata. Kis klubok,vagy iskolai rendezvények kihagyhatatlan kelléke. A fényeffekt már kipróbálható és megvásárolható üzletünkben.


ECHO Audio termékekkel bővítettük kínálatunkat
Az Echo Digital Audio Corporation DSP alapú audió software és hardware eszközök gyártója, Kaliforniában működik. A céget 25 éve alapították. Az első PC alapú hangkártyát 20 évvel ezelőtt fejlesztették, az utóbbi 15 évben számos eredményt értek el a multitrack recording, audio ASIC tervezésében - ismert gyártók - pl. Analóg Devices, HP, Sony, Dolby Labs, Asahi, Motorola, Peavey, Mackie - alkalmazzák az Echo megoldásait.
1997-ben alakítottak ki egy többcsatornás audio recorder családot project-, hanglemez- és rádióstúdiók számára.
Gyártmányaik az igényes vásárlókat célozzák meg.


Új Ortofon pickup-ok érkeztek
Két új pick-up jelent meg, az egyik a jól bevált Night Club széria újraértelmezése, a másik pedig egy teljesen új fejlesztés, digitalizáláshoz.

A Night Club nevet mindenki ismeri, az egyik legkeresettebb fajtája a szériának. Az új Night Club MK2 pick-up is hasonló népszerűségre számíthat, hiszen még az elődjénél is szebben szól és stabilabban ragad a barázdákba. Gyönyörű magasai és erőteljes mélyei vannak, de mégis valahogy harmónikusan képes megszólalni. Nagyobb klubbokba, ahol fontos a jó hangminőség, mindenképpen ajánlott.

Az ARKIV pick-up digitalizálásra való, mint ahogy azt a neve is elárulja. Ez idáig kifejezetten nem volt digitalizálásra szánt tűje az Ortofon-nak a dj szériában. Adatai alapján is szép tiszta hangzásra számíthatunk, megfelelő dinamikával, tehát érdemes előtúrni a régi bakeliteket.

Az árak az alábbiak szerint alakulnak:

Ortofon OM Night Club MKII E Pick-up: 18 000 Ft
Ortofon OM Night Club MKII E Pick-up set: 25 000 Ft
Ortofon Concorde Night Club MKIIE Pick-up: 30 000 Ft
Ortofon Concorde Night Club MKIIE Pick-up set: 36 500 Ft
Ortofon Night Club MKII E Tű: 12 000 Ft
Ortofon Concorde Arkiv E Pick-up set: 27 000 Ft
Ortofon OM Arkiv E Pick-up: 13 000 Ft
Ortofon OM Arkiv E Pick-up set: 19 000 Ft
Ortofon Arkiv E Tű: 9500 Ft


PIONEER házimozi és házi HI-FI termékek
Mostantól megtalálhatóak webáruházunk kínálatában a közkedvelt gyártó házimozi erősítői, DVD-lejátszói, és hi-fi erősítői.


Sylvania izzók
Felkerültek webáruházunkba a Sylvania izzók. Áraik a következőképpen alakulnak:
6V30W PAR36 izzó: bruttó 900 Ft,
230V500W PAR64 izzó többféle nyitási szöggel: bruttó 6800 Ft


Új robotlámpák a P-R Lighting jóvoltából
Az olcsóbb kategóriás, ámde igen jó minőségű és jól használható termékeiről oly híres cég ismételten alkotott.
Lenyűgöző fényerő, megbízhatóság, robusztus felépítés és jó minőségű alapanyag-felhasználás jellemzi a PR-Lighting legújabb robotlámpa szériáját, az XL-700-as sorozatot. A lámpacsaládnak jelenleg két tagja van: az XL-700 Spot, és az XL-700 Wash. Bármely kategóriájába tartozó lámpával felveszi a versenyt, sőt mivel szinte minden funkciója használható 16 bites felbontásban, sok gyártó termékeinél precízebben lehet vele dolgozni.
Ajánljuk szinte minden olyan színházba, turnéra, diszkóba és koncertre ahol igény lenne professzionális eszközökre, de eddig az árfekvés miatt nem valósulhatott meg ilyen eszközök beszerzése.
Mindkét lámpa ára egyaránt bruttó 1.152.000,- Forint.
    Állami támogatás
    Hirdetések, partnerek
Főoldal  :  WEBÁRUHÁZ  :  Állami támogatás  :  Használt  :  Rendezvénytechnika  :  Fórum  :  Kapcsolat  :  Impresszum