Állami támogatás  |  Letöltések  |  Galéria  |  Partnerek  |  Kapcsolat  |  Impresszum
Ma 2024. július 18. csütörtök, napja van.
    Hírek, akciók
Szeptemberi szabadság

Megszűntettük webáruházun...

Outline True Audience Exp...

Újabb Outline Butterfly r...

    Facebook

 Hírek, akciók, újdonságok
      Újabb Outline Butterfly rendszer a hazai piacon  
Cikk nyomtatása   Kategória: Hírek
    Írta: Wink ekkor: 2010-06-30 14:09:13
    olvasva: 10850 alkalommal.

további cikkek...
Örömmel jelentjük be, hogy gazdára talált immár a második Butterfly rendszer kis hazánkban, melyet a tiszafüredi székhelyű Flash Electronic választott fő hangrendszerének. Ezentúl tehát számtalan környékbeli eseményen élvezhető lesz a Butterfly nyújtotta produkció.

Szabó Tivadar, a cég ügyvezetője már régóta kerülgette az Outline termékeit. Tudta, hogy jók, szerette őket, amikor alkalma volt használni vagy hallgatni őket, de valahogy a büdzsé sosem állt rendelkezésre egy nagyobb rendszer beszerzéséhez. Ha pár évet visszaugrunk az időben, akkor elmondhatjuk, hogy övé volt az ország egyik elismerten legjobban szóló Garry Live rendszere, majd az azt követő tuningolt Dynacord V-System is sok elismerést kapott.

2009-ben alkalma nyílt egy EU pályázaton indulni, és így került képbe először a Mantas. Sokat beszélgettünk, átrágtuk a lehetőségeket, a kihívásokat, amelyeknek meg kell felelni. Fokozatosan alakult a kép, hogy ide nem is Mantas, hanem Butterfly kell, mert képbe került olyan alkalmazás is, ahol a lesugárzandó terület 70 méter mély.

Bár először csak önálló eszközök beszerzéséről volt szó, később Tivadar is belátta, hogy a komplett gyári rendszernek (gyári csoportkábelek, rackek, stb) rengeteg előnye van. Többek között az, hogy könnyedén összerakható az Arton által üzemeltetett rendszerrel, így igen komoly méretű koncertek is lebonyolíthatók a hazai Butterfly-okkal.

Tehát a Flash Electronic új hangrendszere:
- 12x Outline C.D.H. 483 Hi-Pack (Butterfly) line-array sugárzó
- 8x Outline SubTech 218 szubsugárzó
- 10x Outline T-Seven végfok
- 2x Outline Genius 26 processzor
- 2x RSS M-400 digitális keverőpult
- 4x RSS S-1608 digitális stage box
- 5x Electro-Voice ZX-5 monitor hangfal (ez a már meglevő darabok bővítése)

Tivadar túl van az első pár bulin, és örül a döntésének, hogy az Outline hangrendszere mellett tette le a voksát. Nem csalódott benne, sőt. Mindig tartogat egy kis pozitív meglepetést neki. "Még ezt is dinamikusan lesugározta, még az is hallható volt benne, még mindig volt benne tartalék..." - mondogatja folyamatosan. A leginkább azt tetszik neki, hogy mindenféle fejtegetés nélkül csak felrakja és megszólal a cucc. Nem kell agyon gyúrni a hangképét, a teljesítmény nem veszik el az elektronikákon. És szól, még a 70. méteren is... Bár sok rendezvényre nem szükséges line-array lesugárzás, vagy meg sem fizetik, de ahova csak lehet, Tivadar már a Butterfly-t viszi magával. Csupán a saját örömére, mert sokkal könnyebb vele dolgozni.

Tivadar legnagyobb öröme az, hogy a megrendelők meghallják a különbséget régi és új között. Sőt, emlékeznek rá, hogy mikor, az ország melyik részén hallottak már ehhez foghatót (mondani sem kell, az is Butterfly volt). A megrendelőknek a V-Systemmel sem volt bajuk, de a Butterfly előtt bólintanak egy nagyot. Persze, az Outline rendszere teljesen más kategória (árban is).

Sok munkát és jó egészséget kívánunk a hangrendszerhez!


forrás: zaj.hu - Rédei Bálint
    Állami támogatás
    Hirdetések, partnerek
Főoldal  :  WEBÁRUHÁZ  :  Állami támogatás  :  Használt  :  Rendezvénytechnika  :  Fórum  :  Kapcsolat  :  Impresszum